הראשונה- מניעת מעבר מים ע”ב אותה צנרת לדוגמא באלמנט מבטון כושר ההידבקות של הצנרת לבטון הוא נמוך מאוד בדגש כאשר מדובר בצנרת חלקה ולכן צנרת שרשורית בהחלט תסייע בעניין האיטום ניתן להקביל זאת לקשר שבין מוטות הזיון לבטון בעוד שמוטות הפלדה חלקים ישנה סכנת שליפה וסדיקה סביב מוט אזי בפלדה מצולעת גורם החיכוך גדל מה שמקשה על שליפת המוט ומקטין את הסדיקה. המסקנה מכך שמבעוד מועד רצוי להשתמש בצינור שרשורי ובמצב קיים בכדי לתת פתרון נדרש חומר בעל כושר היצמדות גבוה.
השניה- מניעת כניסת מים לתוך הצנרת ועל ידי כך להגן על תכולתה, במקרה שמדובר בצנרת מים המטרה למנוע מזהמים או בצנרת המעבירה חוטי חשמל המטרה להגן על אותם חוטים.
במקרים רבים לצערנו אנו נתקלים בפתרונות “פלסטר” דהיינו עוצרים את הרטיבות באמצעות מסטיק תופח וכדומה אך לא באמת יורדים לשורש הבעיה. חשוב להבין בכדי לתת פתרון יסודי ולטווח ארוך נדרש טיפול שורשי הכולל הבנה של שורש הבעיה, חציבה סביב היקף הצינור, ניקוי יסודי, שימוש בחומר הרלוונטי ולאחר מכן סגירה הרמטית.
לסיכום, ניסיון, היכולת ירידה לפרטים ומגוון גדול של פתרונות מוביל אותנו להצלחות רבות ולאינספור פניות לייעוץ ופתרונות בבעיות של נזילות סביב צנרות חודרות.